Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Riudoms
El Casal Popular La Calderera es refunda

Actualment el Casal Popular La Calderera de Riudoms no travessa un dels seus millors moments, per diversos motius l’entitat es troba en una difícil situació econòmica i organitzativa que fa que la única solució sigui un replantejament bàsic de tot el seu funcionament, definició del projecte i establir objectius col·lectius.

13/12/2011 Política
La situació econòmica del Casal és tan precària, que únicament pot garantir el pagament del lloguer fins el mes de desembre. Per això, des de la Calderera fan una crida al compromís i implicació dels socis: “ja no podem allargar-ho més, i per tant toca mullar-se i decidir”.

Després de dies enraonant i debatent en les assemblees, han acordat que l’única solució a la situació actual “passa per una implicació total i decidida de persones compromeses amb un nou projecte de Casal, partint de la base que cal continuar mantenint el mateix local com a punt de referència, sense tancar-lo. Calen uns socis que vulguin continuar tenint un espai compartit de trobada, i si pot ser alguna cosa més”.

Ara, el més important per La Calderera és aconseguir els ingressos mínims per garantir el pagament de les despeses ordinàries del local de tot l’any. Per fer-ho necessiten 84 socis, i la seva implicació en el projecte és decisiva. Cal que cada nou soci fundador faci el pagament, en efectiu, de 50€, com a quota única per tot l’any 2012. El termini per pagar la quota única finalitza el proper 23 de desembre a les 22:00h. En el cas que no aconseguissin reunir el mínim de 84 socis per la refundació del Casal, a finals d’any s‘extingirà el contracte de lloguer.

Alhora, i per tal de decidir sobre el futur, esperant aconseguir ser 84 nous socis fundadors, el mateix divendres 23 de desembre a les nou del vespre tindrà lloc un Sopar de Socis i l’Assemblea General de l’entitat.

Font: Pobleviu.cat

 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid