Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Molins de Rei es manifesta en contra del tancament del CAP i demana el cessament de Boi Ruiz

El ple municipal de Molins de Rei celebrat ahir al vespre va aprovar la reobertura del servei d'assistència les 24h i el cessament del conseller de Sanitat, Boi Ruiz. La moció fou presentada per la plataforma ciutadana Molins contra les Retallades i CiU hi va votar a favor.

Ahir al vespre, les mobilitzacions van arribar al ple municipal on la plataforma va presentar una moció en la que es demanava el suport institucional de l'Ajuntament a l'onada de mobilitzacions que s'estan duent a terme.

23/09/2011 03:18 Política

La moció expressa el suport de l'Ajuntament de Molins de Rei a les mobilitzacions ciutadanes que s'estan duent a terme i demana a la Generalitat de Catalunya que reobri el servei d'assistència les 24h., que rectifiqui les retallades que està patint els serveis sanitaris a tot Catalunya i que cobreixi les places vacants de metges que no estan sent substituïdes, en el cas de Molins de Rei 3 metges de baixa que no han estat substituïts. 

També es va aprovar demanar el cessament del conseller de Sanitat, Boi Ruiz, a qui se'l considera més defensor de mútues privades que d'un model de sanitat pública i de qualitat. Aquest punt, però, no va comptar amb la unanimitat del ple. CiU i PP va votar en contra, el PSC es va abstenir i els regidors de la CUP, IC-V i Esquerres per Molins de Rei van votar a favor.

Les mobilitzacions contra el tancament del Centre d'Assistència Primària de Molins de Rei continuen dempeus. La plataforma Molins Contra les Retallades ja porta una setmana i mitja d'ocupació del CAP, amb una tancada nocturna i una recollida de signatures dels usuaris afectats.

Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid