Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manresa
CiU i PxC tomben la moció de la CUP per apujar l´IBI als pisos buits

A la ciutat hi pot haver més de set mil habitatges desocupats de forma permanent

17/12/2011 Política
La votació negativa dels regidors de CiU i de PxC va evitar que prosperés la moció presentada per la CUP de Manresa  a favor de crear un reglament que determini la condició d'habitatge desocupat amb caràcter permanent per tal d'introduir un nou recàrrec en les ordenances de l'any 2013.

 
La consecució del reglament és el pas previ per introduir un recàrrec de l'Impost de Béns Immobles (IBI) aplicable als propietaris d'habitatges que estiguin buits. El regidor d'Habitatge de l'equip de govern, Miquel Davins (CiU), va explicar que un informe negatiu del secretari municipal feia inviable la proposta de la Candidatura, ja que no és competència de l'Ajuntament sinó de l'estat establir què es pot considerar o no un habitatge permanentment desocupat. ERC hi va votar a favor i PSC i PP es van abstenir.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid