Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
L’Ajuntament de Martorell aprova silenciosament el Pla Parcial de la Sínia

Malgrat que encara queda pendent l’aprovació per part de la Generalitat del Pla Parcial de la Sínia, l’Ajuntament ha posat les bases perquè se n'iniciï el desenvolupament

26/11/2011 Política
El Pla Parcial desenvolupa la Modificació del Pla General que es va aprovar l’any 2009, pel qual es passa d’una tipologia de cases unifamiliars aïllades d’aproximadament 14 blocs de pisos de 6 o 11 plantes, deixant tres espais lliures, dos dels quals es destinaran a equipaments.

Cal recordar que entre aquests terrenys i l’autopista es desenvoluparà una part de l’Àrea Residencial Estratègica, que preveu un hospital i blocs de fins a 12 plantes. Entre tots dos plans, es calcula que s’hi construeixin aproximadament 3000 habitatges nous, tot i que actualment a Martorell hi ha més de 1000 habitatges buits.

La CUP posa de manifest la manca de transparència de l’Ajuntament del municipi en tot allò referent al creixement del municipi i el nul ús de les tecnologies per a informar a la població. Per aquest motiu la Candidatura ha volgut posar a l’abast de la ciutadania tota la informació i continguts del Pla parcial a través de la web, assegurant que aniran informant de les novetats que vagin sorgint.

D’altra banda, també han volgut denunciar la irracionalitat d’un model de creixement del municipi que perpetua la especulació del territori, refermant la idea de ciutat dormitori i creant la dependència dels cotxes pels desplaçaments. Segons la formació, el Pla ha estat dissenyat i definit sense comptar amb la participació dels ciutadans, responent únicament a criteris econòmics i que beneficiïn als propietaris i empresaris.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid