Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP se solidaritza amb els detinguts pels fets del Parlament

La CUP se solidaritza amb les persones detingudes i convoca a participar a la concentració convocada avui dilluns  a les set de la tarda a la plaça de Catalunya de Barcelona, en suport a les persones encausades, segons ha declarat Xavier Angelergues, membre del Secretariat Nacional de la formació independentista.
 
Els Mossos d'Esquadra i la Fiscalia Superior de Catalunya amb la col·laboració del sindicat d'ultradreta Manos Limpias, que va interposar una denúncia a l'Audiència Nacional, estaven investigant els fets del 15 de juny. La tasca d'aquests organismes, per la CUP, posa en evdiència "el grau de col·laboració de la Generalitat de Catalunya amb les institucions de l’Estat espanyol".

03/10/2011 12:58 Drets i Llibertats
Angelergues remarca que des de "la Candidatura d’Unitat Popular rebutgem aquesta actuació repressiva conjunta de l'Estat espanyol i la Generalitat de Catalunya. El nostre moviment polític coneix molt bé la repressió política que encarna i exerceix l’Audiència Nacional espanyola, hereva del TOP franquista"
 
Aquest matí, els Mossos d’Esquadra han detingut fins a 22 persones per ordre de l’Audiència Nacional espanyola acusades d’un delicte "Contra les Institucions de l'Estat" arran dels fets del 15 de juny, on es va boicotejar la sessió plenària del Parlament de Catalunya que havia d’aprovar les retallades contingudes a la Llei Òmnibus.
 
De la seva banda, el moviment 15-M ha denunciat el procés jurídico-polític que s'ha obert a l'Audiència Nacional de la mà del conseller Puig i  el jutge Eloy Velasco, que "estan impulsant una operació repressiva contra un moviment social massiu que està plantant cara a les polítiques de retallades pressupostàries en àmbits tan importants com l'ensenyament i la sanitat, entre d'altres". 
 

Per saber-ne més:

Els Mossos comencen a detenir 22 persones del moviment 15-M pels fets del Parlament

Del 15-M al 15-J 

Recorda, recorda el 15 de juny... 

15-M: "Se'ns ha acusat d'atacar la democràcia quan són les retallades un atac clar a la democràcia" 

19-J: La majoria indignada pren el carrer 

Més de 250 personalitats denuncien la criminalització del moviment dels indignats 

La CAJEI i Endavant celebren la protesta del Parlament i en condemnen la criminalització 

"En suport a la dignitat de la indignació", manifest contra la criminalització dels indignats 

Puig constata l'existència de fitxers policials il·legals 

Oliveres: "25 o 30 persones no poden desprestigiar un moviment que n'ha mobilitzat 30.000" 

Puig anuncia que investigarà Arcadi Oliveres per calúmnies als Mossos 

Els indignats acampen al Parlament 

15-J: Difamació mediàticopolicial i victimisme polític  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid