Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els regidors de Martorell es neguen a renunciar a la paga extra perquè "és poc important"

El govern municipal de Martorell s'ha negat a renunciar a la paga extra de Nadal adduint que la xifra que cada regidor renunciaria, uns 6.000 euros, és "poc important".

La CUP va preguntar, al torn de precs i preguntes, si davant de les retallades socials, en educació i sanitat, els membres electes havien pensat renunciar a alguna de les 14 pagues que reben anualment. Així mateix, també va preguntar pels fets repressius contra els moviments socials per parts dels cossos policials del passat 1 d'octubre a la marxa en defensa de l'educació pública.

28/10/2011 16:25 Política

El govern municipal, però, va aprofitar per retreure que les retribucions dels regidors de la CUP a l'Ajuntament de Vilafranca fossin 4 vegades superiors a les de Martorell; però segons la CUP "la retribució per assistència als plens a Vilafranca i la de Martorell ni tan sols arriba als 4 euros de diferència". Així mateix, assegura que "a Vilafranca han demanat la reducció d'aquests sous i han renunciat íntegrament al sou".  

La formació també va voler demanar a l'Ajuntament si investigarà els fets repressius contra els moviments socials que els cossos policials van dur a terme el passat 1 d'octubre a la marxa en defensa de l'educació pública, puntualitzant que cap membre de l'equip de govern hi va ser present, fet que els ha portat a qüestionar-se el valor que atorga aquest ajuntament al futur de l'educació pública. Des de l'Ajuntament no es va considerar que s'haguessin d'investigar els fets, al·legant que no hi havia cap denúncia. L'equip de govern va aprofitar per assegurar que no es tolerarà cap acte incívic.

La CUP demana respecte per la participació ciutadana

La CUP ha volgut denunciar novament el fet que no consti en acta ni sigui recollida oficialment en cap document les aportacions dels veïns i veïnes del municipi a les sessions plenàries municipals, afegint que "aquesta és la importància que se li dóna a les inquietuds que el poble vol fer arribar a les regidores de l'ajuntament".

La formació denuncia un comportament agressiu de "males paraules, falta de respecte i prepotència" a l'hora de respondre a les preguntes realitzades per la ciutadania, "sigui de la temàtica que sigui" per part de l'equip de govern. També s'ha fet palès el desig de que desaparegui "aquest tarannà dels plens" i siguin escoltades i valorades les aportacions i preguntes dels veïns i veïnes dels municipi.

Per saber-ne més:

La CUP de Martorell participarà de nou al ple municipal i espera que el govern no es faci el suec

La CUP denuncia la inutilitat dels precs i preguntes de l'Ajuntament de Martorell

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid