Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els estudiants es manifesten al campus universitari de la Diagonal i pel centre de Barcelona

Demà a les 11h a l'edifici històric de la Unibersitat de Barcelona hi ha convocada una Assemblea General d'Universitats del Principat amb l'objectiu d'articular una resposta de tota la comunitat universitària (estudiants, professorat i personal d’administració i serveis)

Diferents marxes han recorregut el campus de la Diagonal convocades  per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) i els sindicats han confluit davant l'edifici Vèrtix al campus de la UPC on s'han concentrat prop d'un miler d'estudiants, professors i del personal d'administració i serveis. 

07/10/2011 11:19 Educació

És en aquest indret, on el conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat, Andreu Mas-Colell inaugurava el curs universitari 2011-2012.  A les portes de l'edifici, davant un cordó policial, els manifestants han deixat una gran carbassa dirigida al conseller i al president de la Generalitat, acompanyada d'un comunicat on denuncien les retallades a l'ensenyament decretades pel govern.

Paral·lelament, els estudiants d'ESO, Formació Professional i Batxillerat han sortit de la plaça Universitat de Barcelona amb una pancarta que deia "No a les retallades socials, per una educació pública de qualitat", i han anat fins a la plaça Sant Jaume, on ha finalitzat la manifestació.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid