Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sant Cugat del Vallès en contra de la presència de militars espanyols a Collserola

En aquesta línia, el nucli de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona publicava un escrit al seu bloc  titulat "Al banquet de la victòria només hi haurà paisans"
 
La CUP Sant Cugat de Vallès  insta a l'Ajuntament a posar fil a l'agulla i pressioni al Consorci del Parc Natural de Collserola perquè l'Exèrcit espanyol no tornia trepitjar la Serra de Collserola. També insta al mateix Consorci del Parc que denegui qualsevol autorització per fer pràcticas militar no tan sols per evitar possibles accidents, sinó també pel que representa l'exèrcit espanyol pel país.
 
 

22/09/2011 01:35 Drets i Llibertats

Pel que fa aquest punt, la formació independentista la seva ferma oposició a la presència de l'Exèrcit espanyol, i de qualsevol altre, en aquest indret meravellòs com és Collserolai també es reafirma en voler lluny de Sant Cugat i del país a l'exèrcit espanyol.

En els darrers anys ha estat una pràctica habitual que l'Exèrcit espanyol faci exercicis militars a la serra de Collserola. Unes incursions militars que des de l'Ajuntament de Barcelona es qualifiquen de "bastant habituals" amb el permís del Consorci del Parc de Collserola. Tenint en compte aquesta informació els regidors de la CUP de Sant Cugat ho van preguntar a l'equip del govern municipal a darrer ple municipal, que va respondre tirant pilotes fora, en el sentit ho desconeixen totalment, tot i que el consistori és membre de l'esmemtat consorci.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid