Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP aconsegueix que l'estelada onegi a Argentona cada 11 de setembre

L'Ajuntament d'Argentona penjarà l'estelada en un lloc destacat cada 11 de setembre. El ple de l'Ajuntament va aprovar [mp3] aquest dilluns una moció de la CUP que demanava que es pengés la senyera estelada per totes les diades.
 
Segons ha informat el regidor de la CUP a la població, Eudald Calvo, la moció va rebre els vots favorables de Tots per Argentona (TXA), CiU, Entesa, Argentcat i la CUP, mentre que el PP va ser l'única formació que hi va votar en contra i el PSC i AA es van abstenir.

06/09/2011 17:29 Política

La moció aprovada fa referència a cada 11 de Setembre, de manera que si durant els propers anys alguna formació està en contra que l'estelada onegi a l'Ajuntament haurà de presentar una moció i aquesta ser aprovada pel ple. Segons ha informat Argentona Comunicació, en acabar el ple -que va generar molta expectació ja que la sala estava plena- l'alcalde, Ferran Armengol, va treure una bandera estelada.

pleargentonaLa CUP havia convocat un ple extraordinari per aprovar la moció, una iniciativa que ha comptat amb el suport des del primer moment de Tots per Argentona, que també he demanat la celebració del ple. Segons va explicar la formació en un comunicat, la CUP volia portar la moció al primer ple ordinari de la legislatura però l'alcalde va comunicar que el ple seria extraordinari i que per tant no es podrien presentar mocions que no es referissin als temes bàsics que es van presentar. Malgrat tot, quatre dies abans del ple la CUP va saber a través d'una reunió que el ple seria ordinari però ja no era a temps de presentar les mocions dins el termini ordinari i es van presentar com a urgència però no van ser admeses.

Atès que el proper ple se celebrarà el 12 de setembre, de manera que va decidir convocar un ple extraordinari.

Per saber-ne més:

L'estelada onejarà l'11 de Setembre a l'Ajuntament de Maià de Montcal 

La CUP penja l'estelada a l'ajuntament d'Arenys de Mar 

La CUP proposa penjar l'estelada per diferents punts de Sitges en dates senyalades 

L'estelada al balcó de l'Ajuntament de Vic durant els actes del 10 i 11 de setembre 

CiU i PSC rebutgen penjar l'estelada per l'Onze a Banyoles perquè és "una bandera de combat" 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid