Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Grup de Suport als 9 de Palma recorrerà la sentència

Portarà el cas dels 5 Maulets de Palma condemnats a instàncies judicials superiors. La campanya per l'absolució dels 9 de Palma no s'aturarà.
 
El Grup de Suport als 9 de Palma considera que la imposició de la pena mínima, 2 euros per dia de condemna, demostra la naturalesa política del procés: "si bé la poc fonamentada acusació no permetia una condemna més dura, políticament interessava no absoldreels joves, víctimes de la coordinació entre extrema dreta i policia espanyola"

05/09/2011 11:02 Drets i Llibertats
El grup de suport remarca que la intenció de Jorge Campos de recórrer els casos dels acusats absolts, contra els quals no hi ha la més mínima prova, demostra la seva obsessió per carregar contra l'independentisme. Cal assenyalar també que fins i tot el jutge reconeix que l'acció del Círculo Balear a la manifestació contra la corrupció fou una provocació.

Fa uns dies Jutjat d'Instrucció número 8 de Palma va absoldre sis dels onze acusats (coneguts com els 9 de Palma) que van ser denunciats per l'expresident del grup ultradretà Círculo Balear, Jorge Campos, acusats "d'injuriar-lo i amenaçar-lo" durant una manifestació contra la corrupció celebrada el passat any a la capital balear. 
 
La resta van estat condemnats a a una multa de 20 euros (dos euros durant deu dies). L'associació ultradretana va interposar la denúncia amb la complicitat d'un vídeo del diari El Mundo, i la Brigada d'Informació de la policia espanyola va realitzar un informe sobre les activitats de Maulets i va criminalitzar l'independentisme a Mallorca. 
 
Pintada de Maulets de Mallorca, un cop es va conèixer la sentència:
 
sentenciapintada_maulets
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid