Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El "Grup de suport als 5 de Palma" fan una crida a la solidaritat per la denuncia de Círculo Balear

L'associació ultradretana va posar la denúncia amb la complicitat d'un vídeo del diari "El Mundo", per la qual cosa la Brigada d'Informació de la policia espanyola ha realitzat un informe sobre les activitats de Maulets amb la intenció de criminalitzar l'independentisme, segons ha explicat el Grup de Suport.
Aquest migdia, el Grup de Suport als 5 de Palma han fet una roda de premsa per informar de les citacions judicials a 5 militants de Maulets a causa d'una denúncia posada pel grup ultradretà "Circulo Balear" sota l'acusació de delictes contra la "Llibertat d'Expressió" a la manifestació anticorrupció del març passat.

27/12/2010 16:27 Drets i Llibertats
Per aquest motiu, han demanat adhesions a la campanya en suport als joves encausats. "Demanam ajuda a la mateixa societat civil que va sortir al carrer contra la corrupció pel març d'enguany", ha declarat un dels membres del Grup de Suport.
 
A més a més, en la denúncia també es preten imputar a alguns dels encausats el delicte d'amenaces i coaccions, que ratllen el ridícul, tenun en compte que els manifestants anticorrupció "ens trovavem a peu de carrer i els provocadors del Círculo Balear estaven en una tercera planta, escenificant la decadència del tardo franquismo contra una societat amb ansies d'alliberar-se dels polítics corruptes i dels instigadors de la nostra destrucció com a terra i com a identitat", han remarcat.
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid