Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Berga homenatja avui el lluitador independentista Antoní Massaguer

Aquest diumenge el lluitador independentista berguedà Antoní Massaguer serà homenatjat a Berga gairebé onze anys després de la seva mort. Un acte en el qual es presentarà, per primer cop, el documental sobre la vida i trajectòria de l'exmilitant de l'Exèrcit Popular Català (EPOCA).
 

Un homenatge en el qual es preveu que hi assisteixin centenars de persones. I és que Massaguer fou un dels independentistes catalans que més van treballar per la unitat d'acció i pels avenços del moviment independentista als Països Catalans. Ferm, dialogant i incansable lluitador, va ser apreciat i respectat per tot el moviment independentista.

04/09/2011 00:00 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid