Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP penja l'estelada a l'ajuntament d'Arenys de Mar

La CUP ha penjat l'estelada a l'Ajuntament d'Arenys de Mar per predicar amb l'exemple seguit en la campanya "Per festa major, l'estelada al balcó" iniciada amb motiu de les festes de Sant Roc.

Amb tot, l'estelada no està penjada al pal de la façana de la plaça, puntualitza, sinó al balcó del despatx del grup municipal de la CUP, tal com ja va fer per la festa de Sant Zenon.

15/08/2011 19:07 Política
Segons assenyala, "per festa major és important engalanar i enramar els nostres balcons, places, carrers i com a exemple l'Ajuntament al capdavant".

És per això que proposa que per festa major i durant la resta de l'any la senyera, l'estelada i la bandera de la via onegin als tres pals de l'Ajuntament.

Per saber-ne més:

La CUP d'Arenys de Mar penja l'estelada a l'Ajuntament durant la festa Major 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid