Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP d'Arenys de Mar penja l'estelada a l'Ajuntament durant la festa Major

Dins de la campanya “Sant Zenon vol per festa major, l’estelada a cada balcó”, que promou la la CUP d'Arenys de Mar, ha penjat l’estelada a l’Ajuntament de la vila. Ara bé, remarca  que l’estelada no està penjada al lloc que li pertoca: el pal de la façana de la plaça. L’ha penjada al balcó del despatx del seu grup municipal.
 
Tot i això, la CUP d'Arenys pensa  que per festa major és important  engalanar i enramar els nostres balcons, places, carrers i com a exemple l’Ajuntament al capdavant. "I després de festa major, durant la resta de l’any, la senyera, l’estelada i la bandera de la vila han d’onejar dels tres pals de l’Ajuntament". Aprofita l’avinentesa per desitjar una molt bona festa major.

08/07/2011 09:42 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid