Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El País Valencià, terra musical protagonista de la Mostra de Cançó d'Autor de Vilanova

Vilanova i la Geltrú acollirà, per cinquè any consecutiu, l'Ateveu, la Mostra de Cançó d'Autor que tanca l'estiu musical a la ciutat. Organitzada per l'Associació Cultural Desperta!, la mostra se celebrarà els dies 2 i 3 de setembre a la plaça de l'Assumpció.

En les quatre edicions anteriors, l'Ateveu ha portat a Vilanova cantants amb molts anys d'escenari a l'esquena així com joves promeses que s'han anat obrint camí en el món de la cançó d'autor en català. Enguany, el territori protagonista serà el País Valencià amb les actuacions de Nèstor Mont (d'Algemesí, a la Ribera Alta) i Andreu Valor (de Cocentaina, al Comtat).

30/08/2011 17:50 Cultura
Desperta! dóna així suport a totes aquelles persones que "lluiten cada dia per mantenir encesa la flama de la llengua i viva la consciència de país, malgrat les quotidianes agressions del poder". L'Ateveu d'enguany comptarà, també, amb la poesia i la veu d'Ivette Nadal (de Granollers, al Vallès Oriental) i del corrosiu humor de Quim Vila (de Moià, al Moianès).

L'Ateveu començarà el dia 2 de setembre amb les actuacions d'Andreu Valor i Ivette Nadal. A la segona sessió de l'Ateveu, el dia 3, hi actuaran Nèstor Mont i Quim Vila. Conegut especialment per les seves col·laboracions amb altres artistes del país -sobretot Pep Gimeno "Botifarra", a qui acompanya habitualment-, Nèstor Mont va iniciar ja fa anys la seva carrera en solitari. Sense abandonar en cap moment la base tradicional de la seva música, Nèstor Mont la reelabora per acompanyar unes lletres que ens parlen d'una terra i d'un país que no podem abandonar.

Per tal de celebrar aquesta cinquena edició de l'Ateveu i continuar donant suport a nous projectes musicals, Desperta! presenta, a més, l'Ateveu a banda, un espai pensat perquè les noves veus de la ciutat tinguin l'oportunitat de mostrar les seves composicions davant del públic.

L'Associació Cultural Desperta! és una entitat de l'Esquerra Independentista vilanovina dedicada a la promoció de la llengua i la cultura catalana des de qualsevol dels seus vessants. Durant tot l'any, organitza actes per difondre manifestacions culturals de tota mena d'arreu dels Països Catalans.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid