Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de l’Anuari de la Música 2011

El Grup Enderrock i ARC presenten l’Anuari de la Música 2011 amb les dades de la indústria musical catalana. L’edició d’aquest any inclou un estudi sobre consum musical a Catalunya, que analitza els hàbits melòmans dels catalans.

L’Anuari de la Música 2011, que editen el Grup Enderrock i l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), es presenta aquest dilluns en roda de premsa a la seu de l’SGAE de Barcelona a partir de dos quarts d’una. A l'acte intervendran Agnela Domínguez, directora del Departament de Comunicació SGAE Catalunya; Lluís Gendrau, director del Grup Enderrock; Joan Sabaté, director general del Baròmetre; Joan Rosselló,  president d’ARC i Fèlix Riera, director de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).

25/07/2011 05:54 Cultura

L’Anuari de la Música 2011 ofereix un balanç anual amb anàlisis, estadístiques, articles de valoració i d'opinió amb gràfics i rànquings complementats amb articles d’opinió i entrevistes amb les veus més representatives del sector, i dels artistes que més han destacat. 

Enguany, l’Anuari descobreix com a tema central quins són els hàbits de consum musical de la població catalana -escolta de discos, assistència a concerts, hàbits dels melòmans, audiències musicals per territoris i per estils, etc.- 

La publicació, adreçada tant al públic en general com als professionals de la indústria musical i a les institucions vinculades al món de la cultura i les arts escèniques, és l’única d’àmbit nacional d’aquestes característiques, i n’esdevé la referència anual.  

L’Anuari 2011 de la Música als Països Catalans divideix els seus continguts en els apartats següents: Balanç, Consum musical a Catalunya, Indústria de la Música en Directe, Sales, Festivals, Circuits, Fires i Mercats, Equipaments Indústria discogràfica, Principals aportacions artístiques per estils musicals, i Guia de l’Espectacle.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid