Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La primera alcaldessa de la CUP atribueix l'èxit a l'honestedat

Irene Palol és la primera alcaldessa dona de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP). El passat 11 de juny va prendre possessió com a primera autoritat de l'Ajuntament de Viladamat (Alt Empordà).
 

Entrevistada per Llibertat.cat ja com a alcaldessa, Palol assenyala que l'èxit d'aquesta organització, la CUP, es deu a "l'honestedat". En aquest sentit, considera que "la gent ens ha desinstitucionalitzat". I confessa: "Jo no vull ser política ni vull ser-ho, sóc una veïna de Viladamat que creu que les coses es poden fer d'una altra manera". 

01/07/2011 12:34 Política
Per Palol, l'honestedat ha d'anar sempre per davant i cal fer política de tal manera que "el poble assumeixi decisions i en sigui responsable". És per això que predica que"no ens hem de deixar institucionalitzar" perquè "la maquinària farragosa del poder corromp i això no ens ha de passar", admet.
 
Alerta d'un "buit" si la CUP no es presenta al Parlament
 

Palol es mostra clarament favorable que la CUP concorri a les properes eleccions al Parlament. Tot i que l'any passat la formació va decidir no presentar-se, Palol manifesta que "tant de bo aquesta vegada es proposi fer el salt, però això sí, un salt amb els peus a terra i sense perdre mai la perspectiva que ens fa ser com som". Palol considera que si la CUP no es presenta hi haurà un buit en l'electorat i això provocarà que "si no l'omple la CUP més tard o més d'hora l'omplirà algú altre".

L'alcaldessa de Viladamat reconeix que la CUP és una organització relativament jove i sense experiència -cosa que "m'omple d'orgull", diu- però considera que "cal viure-ho com un punt fort en el sentit que no estem institucionalitzats, ni corromputs, ni encotillats, ni desil·lusionats". I és per això que tot i ser una formació jove creu que cal fer el pas perquè "cal donar veu i vot a tota la gent que defensa, treballa i creu en la Candidatura d'Unitat Popular".

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid