Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP denuncia la inutilitat dels precs i preguntes de l'Ajuntament de Martorell

La CUP va denunciar en el ple de l'Ajuntament de Martorell del passat dilluns 18 de juliol les retribucions dels membres electes, dels càrrecs de confiança i també la desaparició de la regidoria de participació i les retallades a la sanitat pública de la ciutat.

Ho va fer a l'apartat de precs i preguntes, una part que està fora de la sessió del ple -que es tanca tot just abans- i per tant no consta en l'acta. A més, segons la CUP la majoria de regidors assistents ni tals sols escolten i d'altres no fan més que mirar el rellotge per veure si ja s'acaba.

23/07/2011 12:58 Política
En la primera pregunta la formació va exposar que les retribucions dels i les regidores amb dedicació exclusiva, parcial i per assistència als plens és excessiva si es compara amb el salari mitjà i el salari mínim interprofessional, i va mostrar la seva oposició als càrrecs de confiança.
 

La "resposta" va servir per acusar [àudio] l'assemblea de la CUP de mentidera amb les dades de les retribucions esmentades, tot i que han estat extretes dels BOPB del 28 de juny i 6 de juliol de 2011.

La segona pregunta va ser respecte la por que té l'Ajuntament a la participació ciutadana, ja que en el passat ple del 22 de juny es va prohibir l'entrada al públic amb un desplegament policial exagerat i innecessari. I també fent desaparèixer la regidoria de Participació. Segons apunta la CUP, per no respondre la pregunta, van dir [àudio] que "no els hi donaríem lliçons de democràcia" i que la forma en la que es va formular no era la idònia.

La tercera pregunta va ser per demanar resposta a les retallades al servei sanitari a Martorell, tant el la reducció d'hores d'atenció al públic com en la reducció de personal que comportarà pèrdua de la qualitat dels serveis. I recordant que aquestes retallades han vingut per la crisi provocada pel sector financer, les quals pensem que son totalment injustes i immorals.

Altra vegada, l'equip de govern no va donar cap resposta a la pregunta realitzada donant unes explicacions que no venien al cas i amagant-se en la poca competència municipal en sanitat, relata la formació [àudio].

L"a tònica prepotent, faltant al respecte i sense donar cap resposta va continuar amb d'altres preguntes realitzades per altres persones", lamenta la formació, que assegura que el regidor de seguretat ciutadana es va referir a la "llei i ordre" quan es va preguntar sobre la prohibició a l'entrada del ple extraordinari del mes de juny [àudio].


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid