Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Valls revela en què destinarà els ingressos dels tres regidors

Gerard Nogués i Lurdes Quintero, regidors de la CUP a Valls, han revelat en què es gastaran el diner públic que rebin al llarg dels propers quatre anys. La formació preveu ingressar 3.826 euros cada mes, i es per això que creu necessari explicar la previsió de despeses.

L'assemblea de la CUP ha decidit contractar una persona a temps parcial per ajudar la tasca que fan els tres regidors de la CUP, el Conseller Comarcal i els grups de treball que s'han constituït.

18/07/2011 12:52 Política
Al mateix temps, prioritzen informar permanentment de tota la tasca que desenvolupa la CUP i per això han optat per millorar i ampliar La Pera, la revista pròpia de la organització, així com destinar una quantitat mensual a projectes i iniciatives alternatives de la comarca i de Valls.
 
Tots els ingressos previstos -46.000 euros anuals- es posaran a disposició de l'assemblea de la CUP i és la pròpia assemblea la que ha decidit gratificar els tres regidors amb 250 euros mensuals, segons van explicar els dos regidors en roda de premsa. En aquest sentit, la CUP creu que els ingressos personals de la resta de representants polítics són actualment "una broma de mal gust". Nogués va denunciar també que els regidors de l'equip de govern Carme Mancilla, Martí Barberà i Jordi Garcia cobraran sous molt elevats d'altres adminsitracions i alhora no pretenen renunciar a cobrar les assistències a l'Ajuntament de Valls, que poden suposar més de 20.000 euros anuals més per les seves butxaques.

Despesa de la CUP en la passada campanya electoral

La CUP es va gastar 18.300 euros entre la precampanya i la campanya electoral per les eleccions municipals del maig de 2011. Aquesta quantitat es basa sobretot en despeses de comunicació. Gerard Nogués va afirmar que "sabíem que calia explicar més i millor el treball de la CUP, i això va tenir un cost elevat". Els regidors de la CUP van demanar que tots els grups municipals facin públics els números de les seves campanyes electorals i que s'obri una sincera reflexió sobre els costos desorbitats que tenen les campanyes.

Fer més proper el Ple de l'Ajuntament a la ciutadania

La CUP s'ha proposat anar introduint mesures per millorar la informació i participació de la gent de Valls a la política municipal. És per això que presentarà una moció per canviar l'hora dels plens a la tarda i retransmetre els plenaris en directe. Actualment els plens es fan en horari de matí, fet que impedeix que els vallencs i vallenques i les entitats puguin assistir-hi participar-hi.

Una altra de les mocions que la CUP ha anunciat que presentarà és per demanar la remunicipalització progressiva dels serveis externalitzats i l'acord per no externalitzar cap servei municipal que actualment estigui gestionat directament per l'Ajuntament.

Així mateix, la CUP presentarà una moció juntament amb ERC perquè la senyera estelada onegi al balcó el dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid