Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Grup Barnils es presenta a Mallorca en el marc de l'amenaça de tancament de RTVM

El Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) va celebrar divendres passat un acte de presentació a Palma (Mallorca) perdonar a conèixer les activitats del Grup a les Illes i presentar l'Anuari Mèdia.cat 2010.

En el dinar hi van assistir una vintena de professionals de diferents mitjans, com IB3 i IB3 Ràdio, Televisió de Mallorca, Ona Mallorca o Diari de Balears. La trobada tenia com a objectiu que els periodistes illencs coneguessin de primera mà la història i filosofia de l'entitat, com a primer pas per a constituir un nucli estable del Grup de Periodistes Ramon Barnils a les Illes.

25/07/2011 17:57 Comunicació
En representació del Grup Barnils van assistir-hi el nou president de l'entitat, David Bassa, i Roger Palà, coordinador de l'Anuari Mèdia.cat 2010.

La trobada tenia com a objectiu que els periodistes illencs coneguessin de primera mà la història i filosofia de l'entitat, com a primer pas per a constituir un nucli estable del Grup de Periodistes Ramon Barnils a les Illes.

En el marc de la visita a Mallorca, el Grup també va reunir-se amb el Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB) i l'Obra Cultural Balear (OCB), amb l'objectiu de cercar complicitats i vies de col·laboració. La jornada va completar-se amb la presentació pública a Mallorca de l'Anuari Mèdia.cat 2010, que va realitzar-se als jardins de Can Alcover, seu social de l'Obra Cultural Balear.

Un nucli del Barnils a Mallorca

Palà ha avançat en un article al seu bloc que possiblement començarà a caminar un nou nucli del Grup Barnils a Mallorca. Al seu torn, el periodista, que ha qualificat la trobada d'"exitàs", considera que la conjuntura actual de les Illes, amb l'amenaça del govern del PP de tancar Ràdio Televisió de Mallorca , van influir en l'èxit de l'esdeveniment. "El PP sempre ha vist [M] com a quelcom que no podia tenir sota el seu control. Regna el desànim", apunta Palà.

"El PP potser aconseguirà tancar Ona i TV Mallorca, sí. Però no es podrà dir que no hi hagués algú denunciant aquesta aberració, plantejant una alternativa sòlida, viable i creïble", remarca, i afegeix que "a partir del moment en què hi ha un altre discurs, encara que sigui feble i sovint menystingut, les coses es comencen a veure d'una altra manera".

 

Per saber-ne més:

La festa dels treballadors de RTVM per evitar el seu tancament aplega centenars de persones 

 
 

El PP balear fa desaparèixer també la direcció insular de Política Lingüística

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid