Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els treballadors de la Televisió de Mallorca organitzen una festa en contra del tancament del canal

Davant la voluntat política de tancament del govern del Consell de tancar Ràdio Televisió de Mallorca, els treballadors s’han mobilitzat i han preparat una festa per dissabte que ve a la plaça de Lloseta.

L’activitat començarà a les 18.30 hores amb una xeremiada popular i amb tallers infantils d’origami, maquillatge, xapes i globus. També hi haurà titelles, a càrrec de Toni Masegosa; música i animació amb Cucorba i Los Burruños; concurs de tocs amb Miguelín (futbol sala); i una actuació de l’Escola de Música i Danses de Mallorca.

04/07/2011 21:11 Comunicació
Posteriorment, a les 20.30 hores, començarà una revetla, amb els grups Germans Martorell, Adela Ferrer, Eixut, Whoremaggeddon, Pujà Fasuà, La orquesta de bolsillo (membres de La gran orquesta republicana), Rock’n’press i alguna sorpresa més.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid