Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La festa dels treballadors de RTVM per evitar el seu tancament aplega centenars de persones

S'ha iniciat una campanya al twitter amb aquesta inscripció: "NO al tancament de @tvmallorca ni @onamallorca Signau la petició a http://act.ly/3r3" i feu-ne RT @JRBauza #sensesenyal. Asseguren que el tancament del canal seria catastròfic pel sector de l’audiovisual i provocaria 2.000 aturats més.
 
La festa començà a partir de les 18:30h a la plaça de Lloseta amb diverses activitats com Xeremiada popular, tallers infantils d'origami, maquillatge, xapes, globus. Titelles amb Toni Masegosa, animació infantil amb Cucorba i xaranga amb Los Burruños. També va haver-hi concurs de tocs amb Miguelín (Futbol sala) i els jugadors de l'Atlètic Balears. Ball de bot amb Música i danses de Mallorca.

12/07/2011 02:25 Comunicació

 Per tancar l'acte, Revetla amb Germans Martorell, Adela Ferrer, Eixut, Whoremaggeddon, Pujà Fasuà, La Orquesta de Bolsillo i Rock&Press.

El sector audiovisual de Balears reclama una reunió urgent amb la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, per trobar una solució que sigui "menys dràstica" que el tancament de Ràdio Televisió de Mallorca. La mesura anunciada pel PP afectarà entre 25 i 30 empreses de les Illes en què treballen uns 2.000 professionals que veuen perillar els seus llocs de treball.

Font: La Veu de Mallorca

 

Per saber-ne més:
 
 

El PP balear fa desaparèixer també la direcció insular de Política Lingüística

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid