Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Continuen les protestes contra el tancament de l'hospital "Dos de maig" de Barcelona

En una assemblea, que han celebrat aquest dilluns, el personal ha decidit mantenir l'acampada una setmana més.

Un grup de treballadors i usuaris acampen en defensa dels seus llocs de treball i en defensa de la sanitat pública. Des del divendres s'estan mobilitzant davant l'anunci de  la conselleria i els gestors de l'hospital sobre el tancament sense previ avís de l'hospital. I això que el centre ha funcionat a nivell òptim durant els darrers anys. Darrera del tancament, els treballdors veuen un canvi de model de sanitat i també interessos urbanístics en relació a l'espai de l'Hospital.

11/07/2011 13:14 Drets i Llibertats

Els treballadors, usuaris i indignats del moviment 15M acamparan indefinidament davant l'Hospital Dos de Maig de Barcelona, el tancament del qual ha anunciat la Conselleria de Salut, contra un eventual acomiadament de 410 treballadors i 100 associats.

La delegada del sindicat Metges de Catalunya, Sandra Marín, ha explicat que una cinquantena de persones van participar en l'acampada, que va començar a les 21.00 hores amb una 'cacerolada', secundada per veïns que en el centre o des de les seves balconades manifestaven el seu rebuig al tancament.

L'acampada, fins a les 9 hores del matí, ha culminat amb una assemblea de treballadors que ha aprovat mantenir aquesta mobilització fruit de la decisió i de la falta d'informació dels empleats sobre el seu futur i de la data de tancament del centre.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid