Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP demana a Puigdemont que faci pública la proposta de cartipàs

La CUP creu que la ciutadania i les entitats de Girona tenen dret a tenir la informació abans que s'aprovi, i lamenta que ni tan sols la mateixa formació disposi de tota la informació, a menys d'una setmana del Ple.

Malgrat tot, la CUP es mostra oberta a negociar el sentit del seu vot, i ha elaborat un plec de condicions per presentar a Puigdemont, amb la rebaixa dels sous i l'eliminació dels gerents com a principals punts.

07/07/2011 11:57 Política

El grup municipal de la CUP de Girona ha fet pública la petició al nou alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, que faci pública la seva proposta de cartipàs municipal, que s'ha d'aprovar el pròxim dimarts en un Ple extraordinari. La candidatura considera que la ciutadania i les entitats gironines han de disposar de la informació abans que s'aprovi definitivament, i que es tracta d'un exercici de transparència "necessari".

En aquest sentit, el portaveu Jordi Navarro ha explicat que ni tan sols la mateixa CUP disposa de tota la informació del cartipàs, la qual cosa ha qualificat de "molt greu", tenint en compte que falta menys d'una setmana perquè se celebri el Ple en què s'ha d'aprovar. Navarro creu que Puigdemont està, en certa manera, "posant entrebancs" al debat sobre com s'ha d'organitzar el nou consistori, i ho ha considerat una "manca de consideració envers la ciutadania i els grups municipals de l'oposició".

Tot i això, la candidatura ha manifestat la seva predisposició al diàleg, i ha anunciat que està disposada a parlar del sentit del seu vot en el Ple del dia 12 si Puigdemont es mostra obert a negociar durant aquests darrers dies. En aquest sentit, la CUP ha elaborat un plec de condicions que presentarà a CiU tan bon punt Puigdemont hagi facilitat la proposta sencera de cartipàs al grup municipal. Les principals demandes de la CUP són una rebaixa de les retribucions als regidors, l'eliminació de la figura dels gerents i els càrrecs directius de confiança, i algunes modificacions en l'organigrama municipal que proposa Puigdemont.

Per saber-ne més:

Navarro: "Som aquí per donar veu als qui durant molts anys no n'han tingut" 

 

Els tres regidors de la CUP a Girona prenen avui posessió

Els regidors de la CUP a Girona renuncien al sou i als assessors

El TC ratifica definitivament el tercer regidor de la CUP a Girona

La CUP manté el tercer regidor a Girona 

ERC persisteix en reclamar el tercer regidor a la CUP de Girona 

Totes les notícies sobre el 22-M

La CUP es consolida com «l'alternativa necessària» 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid