Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Navarro: "Som aquí per donar veu als qui durant molts anys no n'han tingut"

Dia històric a l'Ajuntament de Girona. CiU ha acabat amb 32 anys de govern socialista i la CUP ha entrat per primer cop a l'Ajuntament, amb tres representants. La formació, que serà a l'oposició, s'ha compromès a fer política de forma "humil, voluntària i amb vocació de servei al poble".

Els tres regidors de la candidatura han promès el càrrec, en què han fet públic el seu compromís a servir la ciutadania gironina, el poble català, i treballar per la justícia social i per uns Països Catalans independents i equilibrats ambientalment.

01/07/2011 18:07 Política
En la votació d'investidura, els tres edils de la formació s'han votat a si mateixos, tal i com havia anunciat la CUP. Això no ha impedit que Carles Puigdemont hagi estat investit com a nou alcalde, que governarà en minoria. El portaveu de la CUP, Jordi Navarro, que lluïa una samarreta en contra de les retallades, ha recordat a Puigdemont que té una majoria molt feble, i que haurà de ser dialogant i saber cedir, si vol garantir la governabilitat del consistori.

Finalment, en un intens i emotiu discurs, Navarro ha agraït a totes les persones que han fet possible que la CUP hagi obtingut representació, i ha repassat els principals eixos que guiaran l'acció institucional del grup municipal de la CUP durant aquests pròxims anys. El portaveu ha expressat que la CUP ha arribat a l'Ajuntament per "donar veu als qui durant molts anys no l'han tingut", i s'ha compromès a fer política de forma "humil, voluntària i amb vocació de servei al poble".

Per saber-ne més:

Els tres regidors de la CUP a Girona prenen avui posessió

 

Els regidors de la CUP a Girona renuncien al sou i als assessors

El TC ratifica definitivament el tercer regidor de la CUP a Girona

La CUP manté el tercer regidor a Girona 

ERC persisteix en reclamar el tercer regidor a la CUP de Girona 

Totes les notícies sobre el 22-M

La CUP es consolida com «l'alternativa necessària» 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid