Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El TC ratifica definitivament el tercer regidor de la CUP a Girona

El Tribunal Constitucional espanyol ha notificat avui que no admet a tràmit el recurs d'ERC a Girona i confirma definitivament que la CUP mantindrà el tercer regidor a l'Ajuntament de Girona, que serà Carles Bonaventura, membre de Reagrupament.

El regidor i portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, ha celebrat que finalment aquest conflicte "s'hagi acabat", i per sisena vegada una instància judicial hagi donat la raó a la seva formació.

30/06/2011 17:26 Política
Navarro ha lamentat un cop més la paràlisi que ha provocat aquest procés, i ha celebrat que finalment l'Ajumtament de Girona i el grup municipal de la CUP puguin començar demà mateix a treballar, sense més entrebancs.

Finalment, la CUP ha reafirmat el seu compromís de representar els votants i les propostes d'aquelles formacions independentistes, ecologistes i d'esquerres que no han pogut obtenir representació a l'Ajuntament de Girona. 

ERC va recórrer al TC després que una resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)  lad eixés fora del consistori. ERC al·legava que s'havia fet malament el recompte de vots en blanc i demanava que es donessin per bones dues paperetes. Una de les paperetes que la Junta Electoral anul·lava duia una imatge del fundador de l'Opus Dei Escrivà de Balaguer. 

Finalment doncs, ERC ha baixat de quatre regidors a cap, i Blanca Palmada no tindrà butaca a l'Ajuntament.

Per saber-ne més:

La CUP manté el tercer regidor a Girona 

ERC persisteix en reclamar el tercer regidor a la CUP de Girona 

Totes les notícies sobre el 22-M

La CUP es consolida com «l'alternativa necessària» 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 
 

 

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid