Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP manté el tercer regidor a Girona

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha refusat el recurs presentat per ERC per reclamar la validesa d'uns vots considerats nuls en el recompte electoral del passat 22 de maig, segons informa Vilaweb.
 
D'aquesta manera, la CUP  manté el tercer regidor, Carles Bonaventura de RCat, i Esquerra queda fora del consistori. L'ajuntament es constituirà el pròxim 1 de juliol amb l'investidura de Carles Puigdemont (CiU), que va ser la llista més votada.

22/06/2011 17:58 Política
Esquerra pot recórrer al Tribunal Constitucional com a últim recurs. Els republicans van passar de tenir quatre regidors a perdre la representació a Girona, en la que fou una de les novetats més destacades de la nit electoral.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid