Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP proposa retirar al futur Felip VI el títol de Príncep de Girona

La formació independentista es manifestarà per mostrar el seu rebuig a la monarquia borbònica i proposa que l'Ajuntament no reconegui el títol de Príncep de Girona.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha mostrat un cop més el seu rebuig a la presència de membres de la família reial espanyola a la ciutat de Girona, i ha fet una crida a la ciutadania gironina a expressar, igualment, el seu rebuig als borbons. Així, s'ha convocat, conjuntament amb l'organització juvenil Maulets, una concentració per demà dimecres a 2/4 de 8 del vespre al Pont de Pedra de Girona. La CUP ha fet una crida a organitzacions polítiques i entitats ciutadanes a sumar-s'hi.

21/06/2011 12:37 Drets i Llibertats
El regidor i portaveu de la formació a Girona, Jordi Navarro, ha aprofitat per criticar la Fundació Príncep de Girona, promoguda per institucions i empresaris gironins per millorar la imatge de la família reial espanyola a les comarques gironines, que és l'encarregada de convidar periòdicament Felip de Borbó a la ciutat.

 

Navarro també ha anunciat que proposarà al Ple municipal que l'Ajuntament de Girona deixi de reconèixer el títol de Príncep de Girona que ostenta Felip de Borbó, i que el consistori es posicioni fermament contra les visites del representant reial espanyol a la ciutat. El portaveu de la CUP ha declarat que "és un atac a la dignitat de la ciutat i del país que el representant d'una institució antidemocràtica i retrògrada com la monarquia espanyola mantingui el títol de Príncep de la ciutat i visiti Girona cada dos per tres".

Aquest dimarts a les quatre de la tarda els prínceps espanyols presideixen la reunió del Patronat de la Fundació Príncep de Girona i demà dimecres se celebra el Fòrum Impulsa 2011 que organitza la Fundació Príncep de Girona.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid