Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Associació de Víctimes del Metro 3-J també està indignada amb el govern

Coincidint amb les acampades dels indignats, l'Associació de Víctimes del metro de la lína 1 3-J (AVM3j) van llegir un comunicat on es mostraven també indignats pel silenci dels polítics que governen l'administració autonòmica valenciana.
 
Divendres passat es va fer la concentració número 56 a la plaça de le Verge de València com ja es habitual cada dia 3  de cada mes del 3 de juliol de 2006 en espera de respostes que aclareixi l'accident del metro de la línia I. O sigui que el proper farà 5 anys d'aquells fets on van morir 43 persones i 47 van resultar ferides.
 
 

05/06/2011 20:00 Drets i Llibertats

A la trobada es va llegir el següent manifest:

Fa unes setmanes comencem a sentir parlar del moviment 15M . Deien que estaven indignats, que eren apartidistes, que volien polítics honrats i una justícia real, en una democràcia real, i vam veure que teníem moltes coses en comú.

Els membres de l'Associació de Víctimes del Metre també estem indignats amb el Govern Valencià que no escolta les nostres peticions per millorar la seguretat del metro, ni les nostres queixes respecte a les irregularitats de la investigació. Tampoc no mostra interès a aclarir les causes de l'accident, ni pretén assumir la seva responsabilitat.

Com ells, ens declarem apartidistes, doncs encara que interessats a participar en la vida social ciutadana, no estem sota  l'obediència a cap partit polític, i critiquem l'actuació del Govern Valencià abans i després de l'accident, amb el dret que ens dóna el ser víctimes d'aquest accident. Critiquem la deixadesa de la Línia 1, perquè malgrat les múltiples denúncies de perillositat, no es va prendre cap mesura efectiva per garantir la seguretat dels viatgers d'aquesta línia.

També volem polítics honrats que s'ocupin del ciutadà, de l'ofès, de l'humiliat; no volem polítics d'aquests que estan en política només per enriquir-se. No volem polítics que accepten regals a canvi de beneficiar-se, ni polítics preocupats només dels grans esdeveniments publicitaris, i que s'allunyen totalment de les preocupacions reals dels ciutadans del carrer.

I per descomptat, volem una justícia real que no tapi les misèries dels governants i les injustícies comeses amb les víctimes. Demanem un judici interessat realment que aclareixi les causes de l'accident i que els responsables assumeixin la seva responsabilitat. Un judici en el qual es tingui en compte l'omissió de mesures de seguretat en la Línia 1. Un judici que no s'arxivi precipitadament i en el qual es deixi a les famílies aportar la documentació necessària per demostrar que l'accident era PREDICTIBLE I EVITABLE.

Però també volem mirar al capdavant. Volem una seguretat creixent en el transport de ciutadans, una atenció especial en aquesta línia 1 del metre de València, la més oblidada de tota la xarxa.

El proper mes de Julio es compliran cinc anys del fatídic accident causat per la desídia del Govern Valencià i la deixadesa dels tècnics responsables de FGV.

Cinc anys reclamant la veritat sobre l'accident en el qual van morir 43 persones i van resultar ferides altres 47. El més greu accident de metre ocorregut a l'estat. Cinc anys de menyspreu del President de la Generalitat que encara no s'ha reunit amb nosaltres.Cinc anys d'enteresa i lluita per part de l'Associació, intentant que es millori la seguretat de la Línia 1 del metre.

I si fa falta, seguirem altres cinc anys més, i els que facin mancada. No ens van a callar.

 

Per saber-ne més:

Al Tall presenta un nou tema per demanar que els valencians no votin Camps 

El PP valencià intenta esborrar qualsevol imatge que recordi l'accident del Metro de la lína I

50 mesos esperant saber la veritat sobre l'accident del Metro de la línia I de València 

Els membres de l'obra "Zero Responsables" lliuren la recaptació a les víctimes del Metro 

Nova concentració a València per demanar respostes sobre l'accident del Metro 

Una universitat anglesa premia un treball sobre la injustícia que van patir les víctimes del Metro 

Estrena de "Zero Responsables", una reflexió sobre el tràgic accident del Metro a València 

Acte emotiu en la commemoració del 4t aniversari de l'accident del Metro de València 

Quatre anys de l'accident del metro de València i cap autoritat no reconeix la seva responsabilitat 

Un miler de persones al concert-homenatge a les víctimes del metro de València 

40à concentració: Acte emotiu per les víctimes del metro de València 

Accident del metro de València: 40 concentracions i cap responsabilitat  

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid