Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més d'un centenar de persones van seguir per Internet l'acte sobre la història de l’independentisme

Ara, una vegada finalitzat l’acte "Memòria i lluita: història de la lluita independentista", qualsevol persona que ho desitgi pot veure el vídeo de la xerrada , així com un muntatge que convida a veure el citat vídeo através del lloc web de la CUP de la Cerdanyola i del blog de l’Assemblea de Maulets.

Més enllà dels continguts de l’acte, aquest es va caracteritzar pel fet de ser emès en directe per directe des de la web de la CUP,el bloc de Maulets, i les xarxes socials Facebook i Twitter. Gràcies a això, propd’un centenar de persones van seguir laxerrada i van poder fer les seves aportacions i preguntes.

09/06/2011 11:27 Política
Recordem que La CUP de Cerdanyola i l’Assemblea de Maulets d’aquesta mateixa localitat van realitzar dijous passat dia 2 de juny l’acte Memòria i lluita: història de la lluita independentista al Casal Popular i Cultural La Clau. La finalitat de l’acte va consistir afer un repàs de la història de l’independentisme català, motiu pel qualvan convidar els historiadors Agustí Barrerai Josep Xaubet, membres del Grup d’historiadors Jaume Compte.
 
{vimeo}24654653{/vimeo}
 
Per saber-ne més: 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid