Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes 300 persones a la dotzena edició del "Dictat en català" de Catalunya Nord

Dissabte passat, unes 300 persones van participar al Dictat en Català a Perpinyà, una de les grans cites anuals per a la defensa de la llengua a la Catalunya Nord.
 

El certamen festiu, que aquest any arriba a la dotzena edició, va comptat amb la presència del presentador del programa de TV3 "El gran dictat", Òscar Dalmau, com a convidat especial. En aquesta ocasió es va llegir un text de Joan Tocabens, escriptor, lletrista de Jordi Barre i professor.  L'escrit estava dividit en tres paràgrafs corresponent a tres nivells de dificultat.

07/03/2011 01:43 Llengua

El dictat està organitzat per la Regidoria dels Afers Catalans de l'Ajuntament de Perpinyà, el ja tradicional certamen pretén demostrar que el català continua viu a la Catalunya Nord. A més, recorda i denuncia l'edicte del rei francès Lluís XIV, que el 2 d'abril de 1700 va prohibir l'ús del català. És per això que l'entrega de premis no es farà fins al divendres 1 d'abril, precisament la vigília de l'aniversari de l'edicte de Lluís XIV. 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid