Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tot a punt per la quarta edició de la #catosfera 2011 a Granollers

A vint-i-quatre hores de la inauguració ja hi ha més de 250 inscrits i s’espera la presència dels tuitaires més actius del país. Tot l’esdeveniment es podrà seguir per streaming a la web del CDigital. Divendres a les 18h es donarà el tret de la sortida a la quarta edició de la Catosfera a Granollers.
 
A la capital del Vallès Oriental està tot a punt per rebre els participants i els ponents del programa d’enguany durant els dos dies que durarà l’esdeveniment (divendres 25 i dissabte 26), dos dies en què Granollers esdevindrà el punt de trobada dels bloggers i d’usuaris de les eines 2.0 a Catalunya.

24/03/2011 17:35 Comunicació

S’espera l’assistència dels 400 tuitaries més actius del país en l’edició que coincideix amb el cinquè aniversari de Twitter, aquesta mateixa setmana. Els usuaris de parla catalana a Twitter es calculen en més de 700.000 (dos milions a l’Estat espanyol).

Organitzades pel Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), amb la col·laboració de Catmèdia, aquestes quartes jornades de la Catosfera posen el focus en Twitter l’eina de 140 caràcters que no només ha revolucionat el món de la comunicació sinó que ha esdevingut darrerament eina de mobilització ciutadana i de canvi polític, per exemple, als països àrabs.

Per aquest motiu la Catosfera 2011 es titula “Del blog al microblog” i tindrà el soci director de Roca&Salvatella, Genís Roca, fent la ponència inaugural titulada “Què en quedarà d’aquests temps de xarxes?”. Fins al moment més de 250 persones ja s’han inscrit a través de la web del CDigital per assistir a les ponècies. Si encara no heu consultat el programa complet de les jornades ho podeu fer en aquest enllaç.

Totes les jornades es podran seguir per streaming a través de la web del CDigital.

 

Per saber-ne més:

Genís Roca, ponent inaugural de la #catosfera

50% de descompte per un domini .cat pels 150 primers participants de la #catosfera

Fi de festa amb Moritz i el concert de Pau Alabajos

Ix!, Premi "Disc Català de l'Any" de Ràdio 4, a la taula de música de la #catosfera

La figura del relator de la #catosfera, novetat d’enguany

El futur dels continguts audiovisuals, a debat en una de les taules del CDigital

 

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid