Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Irlanda honora la nostra cultura amb el Catalan Cultural Festival

N'hi ha que diuen que es valora més la cultura catalana a fora que a casa. Potser es va arreglant de mica en mica, però el que és cert és que la nostra cultura s'està exportant arreu. Una prova n'és la jornada sobre cultura catalana que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Dublín.

Música amb grups catalans, exhibicions de castells, sardanes i bitlles catalanes, rifa de productes de la terra, una xerrada sobre com avança el país cap a la independència i menjar típic d'aquí.

13/03/2011 19:00 Cultura

Tot això és el que s'ha viscut aquest cap de setmana al centre de la capital irlandesa on s'ha celebrat el Catalan Cultral Festival, que promogut per l'Ambaixada dels Països Catalans a Irlanda, demana desacomplexadament l'autodeterminació pel poble català. 

El grup berguedà Eskac i Mat ha estat un dels artistes convidats en el que ha estat el seu primer concert a l'estranger, que ha servit per recaptar fons per la lluita contra el càncer. Un altre dels artistes convidats ha estat en Pere de les Cabres, mentre que també han actuat grups irlandesos. 

 

catday_poster_en

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid