Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mig miler de persones es manifesten a Barcelona en contra de la intervenció miliatar a Líbia

"El conflicte libi l'han de resoldre els libis, amb pressió internacional i amb boicot, però no amb armes"
 
La Plataforma Aturem la Guerra s'ha manifestat de nou pels carrers de Barcelona per rebutjar clarament la intervenció militar i mostrar així la solidaritat amb el poble libi, i tots els pobles àrabs que lluiten pel seu alliberament. Els participants s'han concentrat a la ronda Sant Pere i han fet el recorregut fins a la plaça de Sant Jaume amb crits com "Cap guerra és humanitària" o "Ni OTAN ni Gaddafi, suport al poble libi". En les pancartes, podia llegir-se "Solidaritat amb la revolta Líbia, Ni Otan, Ni Gaddafi" o "Tunísia, Egipte, Líbia, visca la revolució contra tota intervenció".

20/03/2011 17:51 Internacional
En arribar a la plaça de Sant Jaume, els organitzadors han llegit un manifest en el qual han criticat la “hipocresia” que han tingut els governs de la Unió Europea en les relacions amb el nord d'Àfrica i el Pròxim Orient, en parlar de drets humans, mentre “recolzaven els règims totalitaris d'aquella regió que els estaven violant”.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid