Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Apareix el nou número de "Civitas Facta", butlletí del Grup d'Historiadors Jaume Compte

 Acaba de sortir el número 27 de Civitas Fracta, Butlletí virtual del Grup d'Historiadors Jaume Compte. En aquest número el col.lectiu d'historiadors catalans es solidaritzen amb Acció Cultural del País Valencià, i condemnem el tancament d'emissions de TV3 al País Valencià. També recorden els 74 anys del primer bombardeig de la ciutat de Barclona per la marina feixista italiana durant la guerra de 1936-39.

Civitas Fracta també conté un una ressenya de la reedició d'Octavi Viladrosa,  i un Homenatge als màrtirs de 1714. Així com també la notícia sobre la conferència sobre  la Memòria popular del president Lluís Companysa càrrec dels membres del Grup Agustí Barrera, historiador, membre fundador del Grup per a l'anul·lació del Procés al president Lluís Companys; Juli Cuéllar, historiador; i Josep Sort. historiador i professor de la Universitat Ramon Llull.

04/03/2011 21:28 Cultura
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid