Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Fiscalia afirma que Camps, efectivament, és un corrupte

El president de la Generalitat valenciana va cometre delicte de suborn per valor de 14.021 euros dins el que es coneix com la trama Gürtel.

La Fiscalía Anticorrupció ahir va presentar l'escrit d'acusació davant la Sala del Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que presideix el magistrat José Flors.

12/02/2011 11:46 Política

 

En l' informe la Fiscalía assenyala a Francisco Camps com “autor d’un delicte continuat de suborn” pel que sol·licita una multa de 5 mesos i 15 dies amb un total de 41.250 euros. Així mateix, considera que el President de la Generalitat valenciana va rebre regals, per la seva condició política, per valor de 14.021,5 euros de la trama Gürtel. Entre els regals citats hi ha un total de dotze vestits, quatre americanes, cinc parells de sabates i quatre corbates.


El fiscal assenyala, a més, que aquests regals van ser adquiris a les botigues de Milano Difusión SA i Forever Young de Madrid i es facturaven a les societats Easy Concept Comunicación SL, Diseño Asimétrico SL, Good & Better SL, Servimadrid Integral SL i Orange Market SL, totes vinculades al cap de la trama Francisco Correa, ara novament empresonat.


La Fiscalía acusa igualment dels mateixos delictes a l'exsecretari general del PP valencià Ricardo Costa, i per l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme Rafael Betoret, mentre que per l'exvicepresident del Govern valencià Víctor Campos se li imposa una multa de 35.000 euros. També assenyala al seu informe que tant Camps com Ricardo Costa, Rafael Betoret i José Víctor Campos entre els anys 2005 i 2008 “acceptaren aquests regals conscients de que els eren entregats en reiterada consideració al càrrec públic que exercien i des del qual podien prendre decisions o desplegar la seva personal influència sobre determinades matèries” en relació a las quals els capitostos Francisco Correa Sánchez, Álvaro Pérez Alonso i Pablo Crespo Sabaris manteníen importants interessos econòmics.


Font: Pica'm


Per saber-ne més:


Unió de Periodistes Valencians durà al Síndic de Greuges la "censura" de les fotos del Gürtel


Les fotos sobre Gürtel censurades pel PP ja tornen a lluir


El director del MUVIM després que el PP retirés fotos de l'exposició sobre Gürtel

 

El PP valencià censura fotografies relacionades amb el cas Gürtel

 

Camps acusa La Moncloa de contractar empreses de la trama Gürtel


Investiguen si Rita Barberá també està implicada en el cas Gürtel

 

El sastre de Camps ja ha declarat davant el jutge

 

Francisco Camps i Ricardo Costa, imputats pel 'cas Gürtel'


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid