Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC prepara una AN en clau de canvis tan interns com externs

Després 11 anys d’existència l’Espai Jove de la Intersindical-CSC es replanteja el seu paper dins del món sindical, el món associatiu juvenil i entre el conjunt del jovent treballador català
 
En un context on brilla la manca d’una resposta contundent a les agressions sociolaborals que estem patint, ens ha fet veure que és un deure de totes i tots reforçar, fer créixer i ajudar a consolidar un sindicat nacional i de classe majoritari, combatiu, socio-polític i amb incidència dins i fora dels centres de treball. I, en aquesta tasca, la gent jove hi té un paper primordial, ha de ser subjecte de canvi.

11/02/2011 19:37 Laboral

És per això que, des de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC, encara la IV Assemblea Nacional, del proper 19 de febrer, no com una assemblea més, sinó com el resultat d’un profund anàlisi dels 11 anys d’història, per tal de replantejar-se el seu paper dins del món sindical, el món associatiu juvenil i entre el conjunt del jovent treballador català, per tal de ser més útils i efectius.Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid