Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornada de debat "Rius amb aigua, rius amb vida. Recuperem el Llobregat" a Molins de Rei

El proper dissabte, de 9.45 a 14.15 h, a la sala d'actes de Ca n'Ametller a Molins de Rei tindrà lloc la jornada de debat "Rius amb aigua, rius amb vida. Recuperem el Llobregat", amb motiu de l'engegada de la campanya "Recuperem el Llobregat" per part de diverses entitats del Baix Llobregat.
Durant la jornada, reconeguts experts en el coneixement de l'estat de salut de la conca del Llobregat, l'Agència Catalana de l'Aigua, i entitats diverses i d'Ecologistes de Catalunya que ja han engegat aquesta campanya per recuperar altres rius, exposaran l'estat de salut de la conca del Llobregat, les perspectives de futur i l'engegada d'una campanya per a engrescar administracions i ciutadania a preservar el nostre riu.

02/02/2011 18:42 Territori

Les jornades estan organizades per CEPA-EdC amb "Llobregat SOStenible"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid