Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

Les concentracions i mobilitzacions en protesta pel cessament d'emissions de TV3 al País Valencià van continuar ahir a diversos indrets de la nació. Aquest migdia també n'hi ha una de prevista a la Universitat Jaume I amb el suport dels sindicats i Rectorat .

Ahir al vespre unes cinc mil persones es van aplegar a la plaça de la Mare de Déu de València en protesta pel cessament d'emissions de TV3 al País Valencià. Unes cin-centes ho van fer davant de l'Ajuntament d'Alcoi. A Barcelona i Reus centenars de persones es van concentrar a la cruïlla del carrer de València amb el passeig de Gràcia en una mobilització organitzada per l'entitat Espai País Valencià i davant de l'Ajuntament respectivament. Mentrestant, els informatius de TV3 només parla de centenars de manifestants

22/02/2011 01:08 Comunicació
El centre de València va viure ahir al una concentració  multitudinària, més de cinc mil persones es van concentrar a la plaça de la Mare de Déu, al centre de la ciutat, convocats per la plataforma Sense Senyal a través de les xarxes socials com Facebook. La plaça s'ha omplert amb pancartes en les quals es podia llegir 'Volem TV3', 'Camps dimissió', 'Gürtel no, TV3 sí', 'Llibertat d'expressió' o algun xiquet portant una pancarta 'Volem Super3, no teniu dret'.

alabEl cantautor Pau Alabajos va interpretar la cançó 'Zapping', amb una lletra on critica el tractament informatiu dels telenotícies de Canal9, i ha adreçat algunes paraules en contra del tall d'emissions de TV3. 

 

 

 

 

Més de 500 alcoians reclamen la TV3

sys_reimgUna convocatòria quasi espontània va aconseguir reunir en la nit d'avui a més de 500 alcoians en la Plaça de l'Ajuntament d'Alcoi. Tots ells van mostrar el seu suport a Acció Cultural del País Valencià davant les sancions econòmiques imposades pel govern de Camps que ha obligat a l'entitat sense ànim de lucre al cessament de les emissions mitjançant el tancament dels seus repetidors al País Valencià.

La plataforma 'Sense Senyal' havia va fer menció a aquesta convocatòria, així també el grup 'Anonymous d'Alcoi', però encara no de forma oficial. Així que podem afirmar que ha sigut tot fruit de l'espenta ciutadana.

A la concentració van estar presents diferents col·lectius locals, partits polítics i personalitats públiques pròximes al món de l'esquerra alcoiana. Les portes de l'Ajuntament no s'han pogut obrir pel mal temps, així que una pancarta amb el lema Camps o democràcia. Volem TV3. Sense fronteres s'ha penjat a les reixes de les finestres d'aquest.

La música de la batukada Sambolika va acompanyar als manifestants amb consignes i ritme per a no gelar-se i aguantar baix la pluja. Font i fotografia: AraMultimèdia.

 

barcelopavBarcelona

Unes tres-centes persones es van concentrar a la confluència dels carrers de València i Passeig de Gràcia. La protesta havia estat convocada per l' Espai País Valencià. Després de llegir un manifest de l'escriptor Manuel Baixaulí, els concentrats van enfilar el Passeig de Gràcia amunt fins arribar al carrer Còrsega, davant de la Casa de València on va continuar l'acció de protesta.

 

A Reus es van concentrar més de tres-centes persones

0.955604001298329575-1Òmnium Cultural i el Casal Despertaferro van organitzar la mobilització coincidint en que les dues entitats van ser les que van presentar a l'Ajuntament de la ciutat la moció per tal de donar suport a  la ILP que proposava la possibilitat de veure TV3 al País Valencià.

Des del Casal Despertaferro lamenten "els bolets" polítics
"Si no hi haguessin eleccions el proper mes de maig, els polítics no haguessin ni passat per aquí", ha recriminat un dels portaveus del Casal Despertaferro, Xavi Milian. El portaveu del Casal creu que les properes eleccions han propiciat que representants polítics es sumessin a la manifestació "per sortir" a la foto. Milian no descarta que els polítics creguin en el motiu de la concentració però sí que lamenta que els polítics institucionals vulguin copsar l'atenció dels mitjans en actes com aquests quan els organitza la societat civil.

Font i fotografia: DelCamp.cat

Diumenge passat al vespre, milers de persones van omplir la plaça Santa Clara de Castelló  contra el tall d'emissió de TV3 i  del  govern de Camps. Els manifestants van cridar consignes a favor de la llibertat d'expressió amb banderes i pancartes.

Properes concentracions:

- Castelló 22/02 12:00 Universitat Jaume I amb el suport dels sindicats i Rectorat
- València 24/02 12:00 Universitat de València. A la porta de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació
- València 24/02 18:00 Concentració dolçainera davant de les Corts Valencianes. Plaça Sant Llorenç
- Nules 24/02 19:30 Plaça Major de Nules
- Castelló 26/02 19:00 a la plaça la Farola

 

Per saber-ne més:
 
 
 
 
 

 

 


 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid