Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les tres periodistes ratifiquen davant la jutgessa la seva denúncia d'assetjament sexual

Les periodistes de Canal 9 es van ratificar ahir davant de la titular del jutjat de primera Instància i Instrucció número 1 de Paterna en la seua versió dels fets.
Cadascuna d'elles va estar declarant davant de la magistrada al voltant de dos hores, en les que van respondre les preguntes de tots els advocats.

16/03/2010 09:43 Drets i Llibertats
Les tres periodistes de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) que van interposar una denúncia contra el secretari general i cap de Personal de l'ens, Vicente Sanz, per persecució sexual a la feina, es van ratificar ahir davant de la titular del jutjat de primera Instància i Instrucció número 1 de Paterna en la seua versió dels fets. Hui serà el torn per a Sanz que deurà declarar davant la magistrada sobre les acusacions que se li han fet.
Les periodistes havien sigut citades a prestar declaració a les 9 hores, tot i que van arribar un quart d'hora abans a les instàncies judicials. Cadascuna d'elles va estar declarant davant de la magistrada al voltant de dos hores, en les que van respondre les preguntes de tots els advocats. Cap a les 16.30 hores es va acabar amb la sessió, i eixiren per la porta del darrere dels jutjats.

Les treballadores de RTVV van denunciar a Vicente Sanz el mes de febrer passat per presumptes vexacions i situacions d'abús de poder. Han afirmat que patien esta situació des de finals del 2007, però que no havien denunciant abans per por.

Sanz, que ocupava un càrrec directiu en RTVV des de 1995, va ser president del PP a València entre 1993 i 1994, presidència que va deixar després de divulgar-se una gravació en què deia que estava en política “per a folrar-se”, que va ser gravada a propòsit de l'adjudicació suposadament irregular dels mapes sonor i verd de Benidorm a una empresa.

Després de fer-se pública la denúncia, Sanz va presentar al director general de l'ens, José López Jaraba, una petició de suspensió cautelar de les seues funcions, que ha estat acceptada. Amb això, Sanz pretenia, segons va dir al seu moment RTVV, “defensar-se” de les acusacions de persecució “sense danyar, així, a la institució en la qual ha treballat durant els últims 15 anys”. Jaraba per la seua banda va titllar l’actuació de l’ens públic com perfecta, tot i no haver obert una investigació dins la televisió pública.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid