Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tots els grups polítics de Terrassa condemnen l'agressió feixista contra dos membres de les JERC

 Tots els grups polítics amb representació a Terrassa (PSC, CiU, ICV, PP i ERC) han condemnat l'agressió que van patir dos membres de les JERC la tarda del diumenge 1 d'agost  per un ultra amb estètica neonazi. En una declaració que han signat tots els portaveus, els partits se solidaritzen amb les víctimes, que van haver de ser atesos d'urgència a l'hospital de Terrassa.
 
No és el primer cop que es reprodueixen agressions com aquestes al Vallès Occ.  D'altra banda, la Policia Municipal de Terrassa va anunciar que havia detingut una persona com a presumpta autora d'aquestes agressions.

09/08/2010 20:30 Drets i Llibertats

 

L'agrupació juvenil d'ERC ha manifestat que es personarà com a acusació particular en la causa oberta contra l'agressor. Les JERC afegeixen que “el jovent independentista vol deixar clar que la violència contra les idees no pot tenir cap altra resposta per part de la societat democràtica que la presó".

Els fets van tenir lloc, segons els testimonis, mentre dos militants de les JERC realitzaven un mural a en una paret situada al carrer de Colom amb l'autopista C-58.  

Des d'uns cotxes que s'hi van aturar els van preguntar si els havia enviat l'Ajuntament per tapar el mural i, en respondre que n'eren els autors, un individu va baixar del cotxe i els va agredir. L

L'atribució política a grups feixistes obeeix al fet que els agressors duien creus gamades i creus de ferro a la roba. Els agressors també van robar tot el material necessari per acabar el mural. Un dels agredits va haver de ser atès de diverses contusions al cap i a la cara.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid