Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Prop d'un centenar de persones protesten davant la Paeria en contra de la retallada a les pensions

Ahir es va fer una concentració a les portes del Palau de la Paeria per protestar per la reforma de la Seguretat social que el govern espanyol vol aprovar la propera setmana i que té previst traslladar al Congrés dels Diputats.
 
En el manifest llegit durant l’acte, els nou col·lectius convocants van denunciar que, “si es concreten les propostes del govern, les pensions perdran entre un 20% i un 30% de poder adquisitiu i una part de la població no hi podrà accedir” i que “permetre aquesta retallada de les pensions públiques representa retrocedir en una de les conquestes cíviques més importants dels darrers segles”. 

21/01/2011 01:11 Laboral
Al mateix temps, es va fer una crida a participar de la jornada de Vaga General convocada a Lleida per la CGT el dijous 27 de gener, un dia abans que el govern espanyol tingui previst aprovar la retallada.
 
La concentració fou convocada per l’Assemblea de col·lectius de Ponent pel repartiment del treball i la riquesa, que aplega nou col·lectius (l’Assemblea Ciutadana "Que la Crisi la Paguin els Rics", l’Assemblea de Joves de Lleida, el Banc del Temps de la Bordeta, la Confederació General del Treball de Lleida, el CSA La Maranya, la Candidatura d’Unitat Popular de Lleida, el Partit Comunista del Poble de Catalunya, Revolta Global i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans).
 
Protestes com la d’ahir s’estan repetint a tot el país en el marc d’una campanya contra la retallada de les pensions impulsada des de l’esquerra anticapitalista i que culminarà amb una manifestació a Barcelona aquest dissabte.
 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid