Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La COS guanya les eleccions sindicats a l'empresa Aplicacions Elèctriques de Salt

Tenint en compte que amb un cens electoral de 57 treballadors hi ha hagut 40 vots emesos, 36 d'ells han anat a favor de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i el 4 restants han estat en blanc.
 
L'assemblea de treballadors va decidir promoure unes eleccions parcials a la mesa de tècnics i administratius per a cobrir la baixa d'un dels membres del comitè d'empresa, ja que no hi havia continuïtat a la llista independent que en formava part. Un cop el preavís d'eleccions entregat al departament de treball, es van presentar les llistes de UGT i la COS com possibles candidatures a ser votades.

24/01/2011 01:58 Laboral

Finalment, al no haver-hi cap treballador ni treballadora que s'apuntés a la candidatura d'UGT, ha quedat la candidatura de la COS com a única a ser votada.

Els promotors de les eleccions, afilats també a la COS, valoren molt positivament aquesta victòria, ja que porten temps motivant als companys i companyes que com a treballadors i treballadores, és important estar afiliat a un sindicat i apostar per la COS.

Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  5. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  6. Un motor de reacció català
  7. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  8. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  9. Poble Lliure exigeix responsabilitats a la CUP davant dels mals resultat electorals
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid