Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crònica setmanal d'Euskal Herria

Euskal Herria i altres nacionalitats de l'estat espanyol, han sabut donar resposta a les agressions de l'estat al conjunt de la classe obrera i treballadora. Si els seus domesticats sindicats han signat la retallada de les pensions, aquí i en Galiza i els Països Catalans, la resposta ha estat la vaga general i jornada de lluita.

Pel que fa a Euskal Herria, s'ha de qualificar la jornada d'èxit, amb unes bones xifres de participació, no hem  d'oblidar que tant PNB com la seva policia política, avui en mans de López, es van posar les piles, en el seu treball de suport a l'empresariat i a l'estat espanyol. Una agressivitat policial que no vènia a tomb, atacant i apallissant. Fins i tot a parlamentaris bascos donen fe d'això.

31/01/2011 12:31 Internacional
Però això no ha de parar aquí, perquè si alguna cosa ens demostren aquestes situacions és que la necessitat de la independència nacional ha de ser també per raons econòmiques i és que estar lligats a Espanya ens empobreix i ens lliga a un sistema el capitalisme, que es mostra cada vegada mes voraç.

Els presoners polítics bascos han parlat de nou i posant els punts sobre la taula. Ho diuen clar, se sumen a Guernica i reivindiquen el seu paper d'agents polítics actius. Com no pot ser d'una altra manera. Un agent indispensable per a la solució en clau democràtica del conflicte que enfronta a l'estat espanyol amb el poble treballador basc.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid