Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crònica setmanal d'Euskal Herria

Euskal Herria i altres nacionalitats de l'estat espanyol, han sabut donar resposta a les agressions de l'estat al conjunt de la classe obrera i treballadora. Si els seus domesticats sindicats han signat la retallada de les pensions, aquí i en Galiza i els Països Catalans, la resposta ha estat la vaga general i jornada de lluita.

Pel que fa a Euskal Herria, s'ha de qualificar la jornada d'èxit, amb unes bones xifres de participació, no hem  d'oblidar que tant PNB com la seva policia política, avui en mans de López, es van posar les piles, en el seu treball de suport a l'empresariat i a l'estat espanyol. Una agressivitat policial que no vènia a tomb, atacant i apallissant. Fins i tot a parlamentaris bascos donen fe d'això.

31/01/2011 12:31 Internacional
Però això no ha de parar aquí, perquè si alguna cosa ens demostren aquestes situacions és que la necessitat de la independència nacional ha de ser també per raons econòmiques i és que estar lligats a Espanya ens empobreix i ens lliga a un sistema el capitalisme, que es mostra cada vegada mes voraç.

Els presoners polítics bascos han parlat de nou i posant els punts sobre la taula. Ho diuen clar, se sumen a Guernica i reivindiquen el seu paper d'agents polítics actius. Com no pot ser d'una altra manera. Un agent indispensable per a la solució en clau democràtica del conflicte que enfronta a l'estat espanyol amb el poble treballador basc.

Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. La majoria de mitjans censura la salutació feixista d'un simpatitzant del PP
  3. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  4. Detingut un membre de la policia nacional espanyola per la mort d'una dona a Olot
  5. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  6. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  7. Són culpables i els volem a casa
  8. Declaren al judici del procés els policies nacionals espanyols que van intervenir a Girona el dia 1 d'octubre
  9. Front Republicà comença la campanya a peu de carrer defensant l'1-O
  10. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid