Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Mossos retenen manifestants antipapa perquè no s'acostin a la Catedral

Els antiavalots dels Mossos d’Esquadra van retenir a la Via Laietana des de les 3 de la tarda d'ahir dissabte el més de mig centenar de manifestants contra la visita del Papa que estaven protestant a la cruïlla de Via Laietana amb la plaça de la Catedral, on la policia no els va deixar accedir.

Els manifestants estaven convocats per la Federació Local de Barcelona del sindicat anarquista CGT i no se'ls va deixar acostar a la Catedral, on ja s’havia muntat un perímetre de seguretat per la visita del Pontífex d'aquest diumenge.

07/11/2010 06:45 Drets i Llibertats

Els manifestants van pujar per la vorera de la Via Laietana des de la seva seu, a la cantonada amb el carrer Princesa, però en arribar a la cantonada amb la plaça Antoni Maura, a la seu de la patronal Foment, els Mossos els van impedir travessar l’avinguda i els han retingut enmig de crits i alguna empenta, durant prop de dues hores.

La CGT considera que se li ha negat el seu dret a manifestar-se i expressar-se lliurement per criticar la presència del Papa a Barcelona per tot el que representa i per l’enorme despesa de diners que comporta la seva visita, i més en un context de crisi econòmica. La CGT d'autobusos va intentar convocar una jornada de vaga per aquest diumenge però finalment van veure's obligats a desconvocar-la.

Aparteu les criatures, que arriba el Papa!

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid