Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Assumpta Escarp obliga la CGT d'autobusos a desconvocar la vaga del 7 de novembre

El sindicat CGT d'autobusos de TMB s'ha vist obligat finalment desconvocar la vaga prevista per al dia 7 de novembre després que la direcció de l'empresa la impugnés i demanés a la Generalitat que la declarés il·legal.

Segons afirma la CGT, "l'actual legislació és súmmament injusta i restrictiva" pel que respecta al dret de vaga perquè només permet que els treballadors es mobilitzin "per qüestions internes al lloc on treballen", és a dir per motius estrictament laborals.

04/11/2010 15:01 Drets i Llibertats

La presidenta de TMB i regidora de Seguretat i Mobilitat, Assumpta Escarp, es va encarregar personalment de demanar al departament de Treball de la Generalitat la il·legalització de la vaga "per estar convocada per motius totalment aliens a l'empresa". 

D'aquesta manera, TMB oferirà una cobertura especial amb motiu de la visita del papa Benet XVI a Barcelona, el cap de setmana del 6 i el 7 de novembre,  de manera que respondrà amb un dispositiu especial perquè "es produiran necessitats de mobilitat excepcionals". Tant és així que es mobilitzaran més efectius que els d'un dia normal. Es desplegaran empleats, efectius de seguretat i mesures tècniques per regular els fluxos de passatge a les estacions d’enllaç i a les més pròximes al recorregut papal.

A més, molts autobusos estan obligats a portar cartells de benvinguda al papa Benet XVI. La campanya, impulsada per E-Cristians, es pot veure a vehicles de fins a deu línies: la 19, 26, 27, 43, 45, 50, 56, 63, 68 i 74. Als cartells es pot veure una imatge de Joseph Ratzinger acompanyada del lema "Benvingut Benet XVI". 
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid