Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Ferrocarrils de la Generalitat faran vaga el dia de la visita de Benet XVI

El Comitè d'Empresa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha anunciat una convocatòria de vaga per al proper diumenge 7 de novembre, amb motiu de la visita de Benet XVI, així com aturades parcials del servei d'FGC per a tots els dilluns i dimecres d'aquest mateix mes de novembre.

El diumenge 7 de novembre, coincidint amb la visita del Papa Benet XVI a Barcelona, els sindicats han convocat una aturada de 24 hores de tot el servei de les línies metropolitanes d'FGC.

04/11/2010 14:49 Drets i Llibertats

L'aturada afectarà les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, així com els funiculars de Vallvidrera i Gelida.

Aturades parcials

Per altra banda, a partir del dilluns 8 de novembre, s'han convocat aturades parcials que tindran lloc tots els dilluns i tots els dimecres d'aquest mes. Les aturades s'efectuaran entre les 07,00 h i les 09,00 h del matí i les 18,00 h i les 20,00 h de la tarda.

Serveis mínims

Hores d'ara encara no han estat establerts serveis mínims per part del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ni per al dia 7 de novembre ni per a la resta de dies quan es realitzin les aturades parcials.

Reivindicacions

El motiu adduït pel Comitè d'Empresa per convocar aquestes aturades és l'aplicació del Decret aprovat per la Generalitat el passat mes de juny, segons el qual s'aplica la retallada d'un 5% en el sou de totes les persones treballadores del sector públic, incloses les que formen part de la plantilla d'FGC.  

L'autoritat Laboral ha convocat la representació de l'empresa i la dels treballadors els propers dies 3 i 4 de novembre, per estudiar la possibilitat d'arribar a un acord satisfactori per a totes les parts.

Per saber-ne més:

Aparteu les criatures, que arriba el Papa!

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid