Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes 70 persones es concentren a Mataró en contra dels laterals de l’autopista

Ahir a la tarda, desenes de persones es van concentrar a Mataró en contra dels laterals de l'autopista C-32 i afavor del transport públic. La mobilització estava convocada per la Coordinadora Preservem el Maresme  i compta amb el suport de la CUP de Mataró.

"Els partits de Mataró, excepte la CUP i ICV, han donat llum verda als laterals de l’autopista C-32. El traçat d’aquest nou vial per la nostra ciutat s’ha batejat com a “rondes de Mataró”. Aquesta nova infraestructura es fa d’esquenes a la ciutadania, sense cap procés participatiu que l’avali i afecta directament als barris de Cerdanyola i del Camí de la Serra: més contaminació, més soroll, més cotxes, més asfalt i l’enderroc de l’equipament de Can Solaret." assenyala Juli Cuéllar al seu bloc

19/09/2010 03:09 Territori

I és que, " l’scalextric que s’ha projectat no resoldrà els problemes de la mobilitat a la ciutat  i a la comarca. Aquesta obra només servirà per malbaratar diner públic, engreixar el beneficis de les grans constructores i mantenir intactes els privilegis d’ACESA (Abertis), concessionària del peatge de la C-32" afirma Juli Cuéllar.

La CUP de Mataró s'oposa a la construcció dels laterals de l’autopista i així ho va deixar palès al ple municipal de setembre, clarificant la posició ambivalent d’ICV i defensant fil per randa els plantejaments de la coordinadora d’entitats “Preservem el Maresme”. El model de creixement especulatiu i depredador dels darrers decennis està exhaurit; per això, reclama que el Maresme deixi de pagar el peatge a ACESA (Abertis), que es "destinin els diners públics a millorar i potenciar el transport públic i que no es trinxi el poc territori que ens queda a la comarca", puntualitza Juli Cuéllar.

Per saber-ne més:

Mobilització a Mataró per aturar els "laterals" de l'autopista

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid