Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització a Mataró per aturar els "laterals" de l'autopista

Demà a les 6 de la tarda, Cercavila reivindicativa des de la Plaça de Santa Anna de Mataró, sota el lema "Aturem els laterals de l'autopista. Que no ens trinxin la comarca".  A les 7 del vespre es farà  l'acte públic informatiu a la Plaça de l'Ajuntament.

 

Aquest dissabte la Coordinadora Preservem el Maresme convoca la primera mobilització i acte informatiu "contra la salvatjada que suposen els "laterals" de l'autopista impulsats pel poder establert. Un cop més, grans constructores i governs s'alien per omplir-nos la comarca de ciment de forma salvatge" assenyala el Joan Jubany en el seu bloc. La mobilització compta amb el suport de la CUP de Mataró.

17/09/2010 11:22 Territori

La dormació independentista està integrada en la plataforma que es va constituir en defensa de les persones, el territori i la sostenibilitat de la nostra comarca davant les agressions del Pacte de Mobilitat 2010 del Consell Comarcal del Maresme.

De fet, explica Jubany, que "al ple municipal de setembre vam aconseguir que Iniciativa es posicionés clarament contra els laterals, ja que la moció que havien presentat inicialment els ecosocialistes era molt tèbia i ambigua. Des de la CUP vam negociar un nou redactat on demanavem un posicionament de l'Ajuntament contra els laterals. PSC, CiU, PP i ERC van impedir amb els seus vots que s'aprovés la moció.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid