Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tanquen la comissió d'investigació sobre el cas Palau sense conclusions

La comissió d'investigació sobre la requalificació urbanística dels terrenys per fer-hi l'hotel del Palau de la Música s'ha reunit per última vegada sense arribar a cap mena de conclusió. D'altra banda, perits d'Hisenda confirmen la implicació de CDC en la trama del Palau.

El govern municipal no vol assumir responsabilitats amb un document de"recomanacions" mentre l'oposició lamenta que es reconeixin les errades. Tot i així, la comissió s'ha tancat amb aquest text, que no compta amb l'aprovació de l'oposició i la setmana que ve, està previst que s'aprovi l'aprovi el govern,  posteriorment se sotmetrà a votació.

 

26/10/2010 10:53 Política
A la presentació de les conclusions particulars dels grups municipals, CiU i PP han reclamat al quart tinent d'alcalde de Barcelona, Ramon García Bragado, que dimiteixi o que l'alcalde, Jordi Hereu, el cessi. ERC ha reclamat dimissions i cessaments per responsabilitats polítiques, mentre que ICV-EUiA, ha eludit el tema i el PSC les ha descartat vehementment. En les seves conclusions, el PSC ha manifestat "amb contundència i convicció l'honorabilitat i la total innocència de Ramon Garcia Bragado, Ramon Massaguer i Enric Lambies en relació amb les imputacions que són objecte en el procediment penal en curs d'instrucció", relacionades amb les tramitacions urbanístiques examinades per la comissió municipal.
 
D'altra banda, els pèrits d'Hisenda van declarar ahir al jutjat d'instrucció número 30 que el 63% del que va pagar Ferrovial al Palau de la Música -més d'11 milions d'euros- va acabar en mans de "Daniel i Carles", que serien els administradors de la Fundació Trias Fargas, Carles Torrent i Daniel Osàcar.Segons fonts judicials, una part dels diners que va cobrar l'administrador de l'actual fundació CatDem i tresorer de CDC, Daniel Osàcar, l'ha rebut en efectiu, i una altra part, a través de les empreses que justificaven la despesa -Hispart, New Letter i Letter Grafic-. El 37% restant es quedaria en mans de Millet i Montull. 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid